Trouwtaart kiezen: hoe werkt het?


Een trouwtaart kiezen is lastig. Wij helpen je daar graag bij. Als eerste is het belangrijk om een taart te kiezen die jullie lekker vinden! Wij bieden  drie verschillende smaken aan: frisse sinaasappel, kruidige wortel of pure chocolade. Wil je onze taart proeven? Bestel dan een trouwtaart proefpakket. 


Ten tweede moet een bruidstaart er feestelijk uitzien! Wij decoreren altijd met verse bloemen en soms ook met vers fruit. Wij kiezen het liefst voor een decoratie van vetplanten, citrusvruchten, een veldboeket of klassiek boeket. Uiteraard kun je je voorkeur of specifieke wens aan ons doorgeven, zodat de taart helemaal past bij de stijl van jullie bruiloft! Laat je hier inspireren door wat wij eerder al maakten of geef ons een voorkeursbloem of kleur door, geheel in stijl van jullie bruiloft. 

Bepaal het aantal personen en het aantal taarten en/of lagen dat je nodig hebt. Voor een wat klassieke bruiloft is het mooi een stapeltaart te nemen waarbij de lagen van verschillend formaat zijn (bijvoorbeeld 13, 18 en 23 cm). Een meer moderne bruidstaart is een stapeltaart waarbij twee lagen van hetzelfde formaat worden gestapeld (bijvoorbeeld 2 maal 18 cm).
Ook kun je kiezen voor een buffet van verschillende soorten taarten, zo is er voor ieder wat wils!


Uiteraard speelt ook jullie budget een rol. Hieronder vind je de prijzen van de verschillende taartlagen. Deze zijn inclusief decoratie en exclusief eventuele bezorgkosten. Je kunt zelf kiezen hoe groot of klein jullie taartbuffet wordt. Ook een kleine stapeltaart, aangevuld met gewone taarten kan al heel feestelijk zijn! 


Heb je nog vragen of wil je een bestelling plaatsen? Dan kun je ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via het formulier op de website. Bestel jullie bruidstaart uiterlijk 14 dagen voor de trouwdag. De bestelling is pas definitief wanneer wij deze hebben bevestigd. 


Smaken verschillen


Sinaasappelcake

Worteltaart

Chocoladetaart

Een smeuïge sinaasappelcake gevuld met een laag lemoncurd. Deze ambachtelijke cake is rondom en tussen de lagen getopt met frisse citroenroom. Kan tot wel vier lagen worden gestapeld!

Onze huisgemaakte worteltaart kan ook als bruidstaart worden opgemaakt. De cake zit vol met noten en specerijen. Rondom en tussen de lagen wordt hij getopt met frisse citroenroom.

Kan tot drie lagen worden gestapeld.

Een smeuïge cake met een volle chocoladesmaak! Rondom en tussen de lagen getopt met een witte chocoladecrème. Kan tot drie of vier lagen worden gestapeld, afhankelijk van de grootte van de lagen. Prijzen 


Doorsnede Hoogte Prijs Aantal personen
13 cm 10 cm €25,00 4 tot 6
18 cm 10 cm €40,00 6 tot 10
23 cm 10 cm €65,00 12 tot 14
28 cm 10 cm €90,00 18 tot 24

FAQ Bruidstaarten


Deze informatie is alleen van toepassing op onze trouwtaarten. Voor meer informatie over gewone taartbestellingen zie: FAQ

 • Bezorgkosten
  Deze zijn afhankelijk van de trouwlocatie: binnen Utrecht zijn de kosten €25,00. In de omliggende dorpen van Utrecht €40,00. Daarbuiten op aanvraag. Afhalen is altijd gratis!
 • Betaling
  Trouwtaarten kun je betalen op factuur of u kunt het bedrag pinnen, indien de taart wordt afgehaald in onze winkel. 
 • Bestelling plaatsen
  Het bestellen van jullie trouwtaart kan via het contactformulier op deze site. Ook kun je ons een mail sturen of bellen. Je bestelling is pas definitief wanneer je van ons een bevestiging van je bestelling hebt gekregen.
 • Afhalen
  Je kunt de trouwtaarten ook gratis afhalen in onze winkel aan de Oudegracht 362 te Utrecht. Wij zijn dagelijks geopend van 9.00-17.00.
 • Levergebied
  Wij leveren onze trouwtaarten voornamelijk in Utrecht e.o. (Groenekan, Bunnik, Zeist, de Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, Houten & Oud-Zuilen). Afhalen mag uiteraard altijd. Woon je ergens anders en wil je toch graag onze taart? Bel/mail ons om de mogelijkheden te bespreken.
 • Uiterste besteldatum
  Bruidstaarten kun je tot uiterlijk 14 dagen van te voren bij ons bestellen. Heb je een spoedaanvraag? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Decoratie
  Wij decoreren alle trouwtaarten met verse bloemen en/of fruit. Heb je een speciale voorkeur voor een bloem of kleur? Laat het ons gerust weten.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem ons gerust, wij helpen graag verder.

030-737 1053

info@taartvankeek.nl


Tip: bestel een proefpakket!